Barion Pixel

28 napos kihívás a pénzügyeid fejlesztésére

Készítette Mundrák Renáta
Frissítve 2023.11.07.

28 napos kihívás a pénzügyeid fejlesztésére

9.000 Ft

28 napos kihívás, hogy könnyebben indulj el a pénzügyi tudás útján.

Kategória

Kiknek szól ez a 28 napos kihívás?

Talán már régóta szemezgetsz a gondolattal, hogy hogyan javíthatsd pénzügyi helyzetedet, de mindig akadt valami, ami közbejött.

Ezt a kihívást azoknak állítottuk össze, akik még csak az első lépéseiket teszik meg a pénzügyek világában, és szeretnék elmélyíteni pénzügyi tudásukat.

Az online kurzus célja, hogy segítsen átlátni a pénzzel kapcsolatos gondolkodásmódot, és elsajátítani a mindennapi gyakorlatokat, amikkel javíthatsz pénzügyi helyzeteden.

Mit tartalmaz majd ez a 28 nap?

A következő 28 napban (14 leckében) végigvezetünk téged olyan témákon, amelyek minden alapvető ismeretet magukban foglalnak. Felfedezheted a pénz kezelésének módját, a pénzügyi tervezés alapjait, és bepillanthatsz a befektetések alapjaiba is.

Minden leckéddel izgalmas és inspiráló gyakorlatokat kapcsolunk, amelyek segítségével aktívan fejlesztheted pénzügyi látásmódodat, és tapasztalatokat szerezhetsz.

Itt nem fogsz unalmas és száraz pénzügyi fogalmakkal találkozni. Ezt a kihívást úgy alkottuk meg, hogy érdekes és szórakoztató legyen. Hidd el, a pénzügyek akár izgalmasak is lehetnek!

Nem csak “elméleti fejtegetésekkel” foglalkozunk, hanem valós életből vett példákkal is szolgálunk, hogy könnyen elsajátíthasd és alkalmazhasd a tanultakat a mindennapokban. Ráadásul, mindezt gyakorlatokkal együtt tanulhatod meg pont azért, hogy mindenki számára elérhető legyen a pénzügyi fejlődés lehetősége.

Tehát, ha te is azt érzed, hogy eljött az idő, hogy magadévá tedd pénzügyeid irányítását, ha úgy érzed, hogy egy pénzügyi fordulóponthoz érkeztél, akkor csatlakozz hozzánk a 28 napos kihíváson keresztül!

Ne csak egy új tudást szerezz be, hanem talán egy teljesen új életstílust is fedezz fel. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “28 napos kihívás a pénzügyeid fejlesztésére”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekes lehet még számodra…

Beiratkozom