Barion Pixel

28 napos kihívás a pénzügyeid fejlesztésére

9.000 Ft

28 napos kihívás, hogy könnyebben indulj el a pénzügyi tudás útján.

Kategória

Kiknek szól ez a 28 napos kihívás?

Talán már régóta szemezgetsz a gondolattal, hogy hogyan javíthatsd pénzügyi helyzetedet, de mindig akadt valami, ami közbejött.

Ezt a kihívást azoknak állítottuk össze, akik még csak az első lépéseiket teszik meg a pénzügyek világában, és szeretnék elmélyíteni pénzügyi tudásukat.

Az online kurzus célja, hogy segítsen átlátni a pénzzel kapcsolatos gondolkodásmódot, és elsajátítani a mindennapi gyakorlatokat, amikkel javíthatsz pénzügyi helyzeteden.

Mit tartalmaz majd ez a 28 nap?

A következő 28 napban (14 leckében) végigvezetünk téged olyan témákon, amelyek minden alapvető ismeretet magukban foglalnak. Felfedezheted a pénz kezelésének módját, a pénzügyi tervezés alapjait, és bepillanthatsz a befektetések alapjaiba is.

Miért van 28 nap a 14 leckére?

Ha 1 teljes hónapot arra szánsz, hogy kissé jobban kézbentarsd a pénzügyeidet, akkor fogod látni a (legalább minimális) változást. Annak viszont semmi értelme sem lenne, hogy csak átszáguldasz az egészen.

A leckék közötti 1 nap szünet lehetőséget ad arra, hogy kidolgozd a házi feladatot (ha nem akarod, nem mutatod meg senkinek sem), valamint arra is, hogy új szokásként a pénzügyekkel való foglalkozást bevezesd a napirendedbe.

Minden leckéddel izgalmas és inspiráló gyakorlatokat kapcsolunk, amelyek segítségével aktívan fejlesztheted pénzügyi látásmódodat, és tapasztalatokat szerezhetsz.

Itt nem fogsz unalmas és száraz pénzügyi fogalmakkal találkozni. Ezt a kihívást úgy alkottuk meg, hogy érdekes és szórakoztató legyen. Hidd el, a pénzügyek akár izgalmasak is lehetnek!

Nem csak “elméleti fejtegetésekkel” foglalkozunk, hanem valós életből vett példákkal is szolgálunk, hogy könnyen elsajátíthasd és alkalmazhasd a tanultakat a mindennapokban. Ráadásul, mindezt gyakorlatokkal együtt tanulhatod meg pont azért, hogy mindenki számára elérhető legyen a pénzügyi fejlődés lehetősége.

Milyen leckéket érintünk ez alatt az idő alatt?

A tartalom:

 1. Üdvözlet
 2. Ez rajtad múlik
 3. Kezdd el ma!
 4. Legyen vészforgatókönyved
 5. Először magadat fizesd ki!
 6. Ne versenyezz
 7. Óvakodj a fölösleges kockázattól!
 8. Hány bevételi ágat használsz?
 9. Használd bölcsen a hitelt
 10. Legyen terved!
 11. Csak a pénz hoz pénzt
 12. A mindset hatalma
 13. A prioritások
 14. Adó-óóóh
 15. Célkitűzés és motiváció
 16. Zárszó

Tehát, ha te is azt érzed, hogy eljött az idő, hogy magadévá tedd pénzügyeid irányítását, ha úgy érzed, hogy egy pénzügyi fordulóponthoz érkeztél, akkor csatlakozz hozzánk a 28 napos kihíváson keresztül!

Ne csak egy új tudást szerezz be, hanem talán egy teljesen új életstílust is fedezz fel. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “28 napos kihívás a pénzügyeid fejlesztésére”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekes lehet még számodra…