Barion Pixel

A pénz időértéke I. + II.

35.000 Ft

A pénz időértéke

Fedezzük fel együtt a pénz világának mélyebb rétegeit az alapoktól indulva.

Ez a csomag tartalmazza az alábbi két kurzust:

1. A pénz időértéke I. – Alapok és Gyakorlatok

Ha még sosem mélyedtél el a pénzügyek világában, de érdekel, hogyan kezelheted hatékonyabban a pénzedet, akkor ezen a kurzuson megtalálod a válaszokat. Kezdve az idő értékének fogalmától egészen az annuitások és jövőérték számításokig, lépésről lépésre vezetünk a pénzügyi tudatosság kialakítása felé.

2. A pénz időértéke II. – Haladó Pénzügyi Eszközök

Ha már rendelkezel az alapokkal és tovább szeretnél lépni a pénzügyi tudásod fejlesztésében, akkor itt a helyed. Mélyebben megérted a nettó jelenértéket, a belső megtérülési rátát, a profitabilitási indexet és még sok más olyan eszközt, amelyek segítenek a befektetések értékelésében és tervezésében.

 

Bővebben a két kurzusról:

A pénz időértéke I.

A pénz időértéke II.

Kinek szól a kurzus?

Azoknak, akik az alapoktól szeretnének indulni, és szeretnék a pénzügyi tudásukat mélyíteni.

Legyen szó kezdőről vagy már tapasztaltabb pénzügyi szakértőről, a kurzusok rugalmasan alkalmazkodnak a tudásszintedhez és igényeidhez, és mivel az alapoktól indulnak a magasabb, egymásra épülő szintekig, így stabilabban tudsz haladni.

Miért válaszd a Pénzügyi Tudatosság Mesterkurzust?

  • Teljes körű oktatás: A két kurzus együttesen megalapozza és fejleszti pénzügyi tudatosságodat a kezdetektől a haladó szintig.
  • Gyakorlati alkalmazás: Mindkét kurzus során valós példákon és életszerű helyzeteken keresztül tanulsz, így könnyebben alkalmazhatod a megszerzett tudást a valódi életben.
  • Korlátlan hozzáférés: A videókhoz, tesztekhez és kiegészítő anyagokhoz a tagságod ideje alatt korlátlan hozzáférést biztosítunk. Így akkor és annyiszor tanulhatsz, ahányszor csak szükséges.
  • Kalkulátorok és segédanyagok: Mindkét kurzus mellé egy excel kalkulátor és egy képletgyűjtemény jár, melyek segítik a megtanultak gyakorlati alkalmazását.

Kérdezz és tanulj!

Bár előre összeállított online képzés, de lehetőséged van kérdéseket feltenni és gyakorlati tanácsokat kérni.

 

Lépj a pénzügyek világába tudatosabban!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “A pénz időértéke I. + II.”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük