Barion Pixel

A pénz időértéke II.

24.900 Ft

Hogyan mondod meg egy befektetésről, hogy elég jó-e neked? Ezt tudhatod meg ebből a kurzusból.

Kinek szól ez a kurzus?

Ha szeretnéd folytatni a pénzügyi tudásod fejlesztését A pénz időértéke I. kurzus után és további izgalmas területeket fedeznél fel, akkor ez a tréning kifejezetten neked szól!

Mindazoknak, akik szeretnék még mélyebben megérteni a pénz időértékének fogalmát, és szívesen elsajátítanák az alapvető pénzügyi eszközök használatát. Ha már rendelkezel a Pénz időértéke I. kurzus által adott alapokkal és tovább szeretnél lépni a tudásod fejlesztésében, akkor itt a helyed.

Mit fogsz tanulni a kurzus során?

A kurzus tartalmazza a következő témaköröket:

  • Nettó jelenérték (NPV): Megismered ennek a fogalomnak az alapjait és megtanulod, hogyan számolhatod ki a befektetések hosszú távú értékét a pénz időértékének figyelembevételével. Ez a tudás segíteni fog abban, hogy jobban átlásd a befektetések hozamát és kockázatát.
  • Belső megtérülési ráta (IRR): Részletesen megismered ennek a mutatónak a jelentőségét és megtanulod, hogyan használhatod azt a befektetések értékelésére. Ez a képesség nagyban segíteni fog abban, hogy meghatározd egy projekt vagy befektetés megtérülését.
  • Profitabilitási index (PI): Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy objektíven értékelj egy befektetést vagy projektet. Megtanulod, hogyan kell kiszámítani és értelmezni a profitabilitási indexet, amely segítséget nyújt abban, hogy helyes döntéseket hozz a befektetéseid kapcsán.
  • Megtérülési idő (PB): Ez a mutató segít meghatározni, hogy egy befektetés vagy projekt mennyi idő alatt térül meg. Megismered a visszatörlesztési idő kiszámításának módszereit és alkalmazási területeit.

Mitől különleges ez a kurzus?

A kurzus különlegessége, hogy nem csak a klasszikus értékpapír alapú befektetésekről foglalkozik, hanem kifejezetten ingatlanbefektetésekkel kapcsolatos példákat is bemutat. Így az ingatlanok világában is könnyedén alkalmazhatod a megszerzett tudást.

Emellett egy online kalkulátor is a rendelkezésedre áll, amely lehetővé teszi a megtanultak gyakorlati alkalmazását saját pénzügyeiddel kapcsolatban is. A kurzus résztvevői ajándékba egy excel kalkulátort is kapnak, amely tartalmazza a kurzuson megtanultakat, így könnyen használhatod azt a mindennapi életedben is.

Szükséges előképzettség

Alapvetően nincs szükséged klasszikus előképzettségre, nem számít, hogy akár a munkahelyeden, akár az iskolákban milyen képesítést szereztél. Ám fontos, hogy A pénz időértéke II. kurzus az előző, A pénz időértéke I. kurzuson elhangzottakra épít. Amennyiben már rendelkezel az alapokkal és készen állsz a továbbfejlődésre, akkor itt a megfelelő időpont a bekapcsolódásra.

Hányszor nézheted meg a kurzus anyagát?

A hozzáférésed ideje alatt a videókhoz is és a tesztekhez is korlátlanul hozzáférsz. Akkor és annyiszor nézed meg újra és újra, ahányszor szükségét érzed.

Hogyan néz ki a kurzus?

Gyere és nézz bele a mintaleckébe!

A kurzus leckéi:

A lecke címe A videók időtartama

(perc:mp)

Mintalecke
1. Üdvözlet
2. A nettó jelenérték (NPV) 10:55
3. Példák a nettó jelenérték kiszámítására 9:48
4. NPV és az adók – magánszemély 4:35
5. NPV és az adók – vállalkozás 5:16
6. NPV és az egymást kölcsönösen kizáró befektetések 3:58
7. NPV tudásfelmérő – teszt
8. A belső megtérülési ráta (IRR) 6:29
9. IRR kiszámítása 5:57
10. Amikor az IRR elvérzik 7:09
11. NPV vs. IRR 6:15
12. IRR tudásfelmérő – teszt
13. NPV vs. IRR – ingatlanoknál 8:19
14. CoC online kalkulátor
15. Megtérülés az ingatlanfelújításnál 7:39
16. Megtérülési idő (PB) 5:55
17. A jövedelmezőségi index (PI) 6:24
18. Záró tudásfelmérő – teszt
19. IRR, NPV online kalkulátorok
20. Zárszó

Miért jó neked, ha ezt a képzést választod?

Több okból is jól jársz:

  • A kurzus mellé kapott excel kalkulátor a tied marad, így később is tudod használni a megtanultakat
  • A pénz-visszafizetési garancia és a mintaleckék kizárják, hogy rosszul válassz
  • A részletes videóanyag és a kiegészítő részek (pl. a online kalkulátorok) részletesen elmagyarázzák a számítások és összefüggések alapjait.
  • Spoiler alert: bár előre összeállított online képzés, de van lehetőséged kérdezni és akár gyakorlati megvalósításhoz is segítséget kérni.

Hogyan hozz ki többet a lehetőségből?

A pénz időértéke egy nagyobb lélegzetvételű tudásanyag, amit ha megértesz, akkor a rendelkezésedre álló időt is tudod majd arra használni, hogy gyarapítsd a pénzedet, méghozzá a neked megfelelő módon.

Válaszd csomagban!


A pénz időértéke I. + II.
A pénz időértéke I.+II.

Ekkor ugyanahhoz a tartalomhoz kedvezőbb áron juthatsz hozzá.

 

Válaszd A pénz időértéke II. kurzust, és fedezd fel a pénz világának újabb izgalmas és hasznos részleteit!

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “A pénz időértéke II.”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük