Barion Pixel

Hatékonysági mutatók

8.000 Ft

A hatékonysági mutatók azt mutatják meg, hogy egy cég mennyire jól használja az eszközeit. Erre az információra akkor is szükséged lehet, hogy ha te magad vagy az a vállalkozó, akiről ez szól, illetve akkor is, ha befektetőként olyan céget keresel, amely jól kezeli az eszközeit. Ennek a megállapításában segítenek ezek a mutatószámok.

Minden vállalkozó vágyik arra, hogy a cége jobb (ezáltal hatékonyabb) legyen, és a befektetők vágya, hogy olyan céget találjon a pénzének, ahol jó helyre kerül (pont a hatékony pénzkezelés miatt)

Éppen ezért szeretném neked bemutatni a “Hatékonysági mutatók” című online kurzust, amely segíteni fog abban, hogy növeld a vállalkozásod hatékonyságát vagy értékes befektetési döntéseket hozz.

Miért érdemes részt venned a Hatékonysági mutatók kurzuson?

Nos, itt minden olyan tudást megszerezhetsz, amire szükséged van ahhoz, hogy jobban beleláss a cégek működésébe, legyen az saját cég, vagy egy befektetés.  Mi több, ha a saját cégedről van szó, akkor ezek alapján már azt is fogod tudni, hogy milyen lépéseket tudsz tenni.

Miről fogsz tanulni a kurzus során?

A kurzus az általános bemutatással kezdődik, így akkor is könnyedén követheted, ha még nincs tapasztalatod ezen a területen. Ezen kívül kitérünk a következőkre:

  • Az eszközhatékonysági mutatók
  • Az élőmunkaarányos hatékonysági mutatók
  • A komplex hatékonysági mutató
  • A forgási sebességet bemutató hatékonysági mutatók

Ezeknél megnézzük azt is, hogy hogyan kell kiszámolni, mint ahogy azt is, hogy miért fontos, hogy figyelemmel kísérd.

Hogyan néz ki a kurzus?

Gyere és nézz bele a mintaleckébe!

A kurzus leckéi:

A lecke címe A videók időtartama

(perc:mp)

Mintalecke
1. Üdvözlet
2. Mire jók a hatékonysági mutatók? 5:14
3. Hatékonysági mutatók – Eszközhatékonyság 8:50
4. Hatékonysági mutatók – Élőmunka 6:44
5. Hatékonysági mutatók – Komplex hatékonysági mutató 9:42
6. Hatékonysági mutatók – Forgási sebesség 10:29
6. Hatékonysági mutatók tudásfelmérő – teszt
7. Zárszó

Szükséges előképzettség

A kurzus elvégzéséhez nincs szükség semmilyen iskolában megszerezhető tudásra, hozzákezdhetsz bármikor.

Ám ahhoz, hogy a Hatékonysági mutatók kurzusból a legtöbbet hozhasd ki, fontos legalább alapszinten ismerned a számviteli beszámolót.

Ha ezen a területen nincs még jártasságod, ne aggódj, van egy megoldás számodra! Előtte érdemes részt venned a “Mit kell tudnod a számviteli beszámolóról?” című kurzuson, ahol könnyen elsajátíthatod az alapokat.

Megéri jönnöd?

Mindenképp 🙂

De miért mondom ezt?

  • A videókat a tagságod alatt annyiszor nézed újra és újra, amíg szükségesnek érzed, így a tudásod még inkább elmélyülhet.
  • Van továbblépési lehetőséged, pl. egy más típusú mutató megismerésére, amellyel még inkább teljes képet kapsz a vállalkozások működéséről.
  • Gondold át, mennyi potenciál rejlik abban, ha jobban megérted ezt a területet is és képes leszel ezeket a tudásokat a vállalkozásod vagy befektetéseid javára fordítani! Ne engedd, hogy a bizonytalanság akadály legyen az útjába! A Hatékonysági mutatók kurzus segít eligazodni ezen az izgalmas területen, és lehetővé teszi számodra, hogy megerősítsd vállalkozásodat vagy okos befektetési döntéseket hozz.

Ne habozz tovább! Ragadd meg a lehetőséget, és csatlakozz a Hatékonysági mutatók kurzushoz, hogy felkészülten haladj a hatékonyság és a siker útján!

Hogyan hozz ki többet a lehetőségből?

A többi mutatószám is fontos egy vállalkozás szempontjából, így a lehető legtöbbet akkor tudsz elérni, ha ezeket is megismered.

Válaszd csomagban!


Pénzügyi sikerképletek
Pénzügyi sikerképletek

Ekkor ugyanahhoz a tartalomhoz kedvezőbb áron juthatsz hozzá.

 

Jelentkezz most és válj a hatékonysági szakértővé, akinek vállalkozása virágzik, és befektetései gyümölcsözőek!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Hatékonysági mutatók”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekes lehet még számodra…