Barion Pixel

Mit kell tudnod a számviteli beszámolóról?

8.000 Ft

Érdekel hogyan tudod hatékonyabbá varázsolni a cégedet abból, amit a könyvelőd elédtesz? Ehhez először is tudnod kell, mit is tesz eléd 😀

A kurzus magyar nyelvű, még akkor is, ha neked a téma kínai 😀 . Így érteni fogod akkor is, ha most még nem hiszed.

Bizonyára érdekel, hogyan mélyítheted el a vállalkozásod működésének és a befektetések világának ismeretét egy fantasztikus online tanfolyamon keresztül! Nos, itt az ideje, hogy megismerkedj a kurzussal, ami számodra tökéletes választás lehet.

Kinek szól a kurzus?

A Mit kell tudnod a számviteli beszámolóról? kurzus célja, hogy két fő célcsoportnak – neked, mint vállalkozónak, és neked, mint befektetőnek – nyújtson értékes tudást és eszközöket. Ha belegondolsz, a kettő egy és ugyanaz. A legtöbb vállalkozónak a legfontosabb befektetése a saját cége, a befektetők pedig vállalkozó szelleműek, és hajlandóak a saját tőkéjüket kockáztatni a nagyobb eredmény reményében.

Bármelyik irányból is érkeztél, itt megismerkedhetsz a számvitel világának alapjaival és fontosságával, ami nélkülözhetetlen a sikeres vállalkozás működtetéséhez és hatékony befektetésekhez.

Hogyan néz ki a kurzus?

Gyere és nézz bele a mintaleckébe!

A kurzus leckéi:

 

A lecke címe A videók időtartama

(perc:mp)

Mintalecke
1. Üdvözlet
2. A számvitel szerepe 7:00
3. A számviteli mérleg 7:57
4. A mérleg és a tervezés 2:52
5. Az eredménykimutatás 12:57
6. A Cash Flow kimutatás 9:28
6. Számviteli beszámoló tudásfelmérő – teszt
7. Zárszó

Miért érdemes csatlakoznod?

  1. Mélyebb betekintés a számvitel világába: Ugye a te fejedben is megfordult, hogy miért olyan fontos a számvitel a vállalkozások számára? Ezen a kurzuson megtanulhatod az alapfogalmakat és elveket, amelyek segítségével könnyebben értelmezheted a pénzügyi adatokat és hatékonyabban működtetheted vállalkozásodat.
  2. Korlátlan visszanézési lehetőség: Tudod, mi a legjobb? Amíg a tanfolyam tagsága tart, annyiszor nézheted újra a videókat, ahányszor csak szeretnéd. Így bármikor visszatérhetsz egy-egy fontos részlethez, és még jobban elmélyítheted a tudásodat.
  3. Tovább a Pénzügyi mutatók témájába: Ha már elmerültél a számvitel alapjaiban, lehetőséged van továbblépni egy speciálisabb kurzusra. Az “Pénzügyi Mutatók: Értelmezd a Számviteli Beszámolódat!” tanfolyamon még mélyebben megismerkedhetsz a pénzügyi mutatókkal és azok elemzésével, ami kulcsfontosságú a vállalkozásod hatékonyságának felmérésében.

Gondold csak el, mennyire előre lendítheti az üzleti tevékenységedet és befektetéseidet ez a tudás! Ráadásul az online tanfolyam rugalmas formában érhető el, így saját tempódban tanulhatsz, akár otthonról vagy bárhol, ahol van internet.

Ne habozz tovább! Csatlakozz a Mit kell tudnod a számviteli beszámolóról? kurzushoz, és indulj el a siker és a hatékony befektetések útján!

Hogyan hozz ki többet a lehetőségből?

A számviteli beszámoló önmagában szép és jó, de sokkal könnyebb a dolgod, ha ismered az ezeket az adatokat bemutató mutatószámokat is.

Válaszd csomagban!


Pénzügyi sikerképletek
Pénzügyi sikerképletek

Ekkor ugyanahhoz a tartalomhoz kedvezőbb áron juthatsz hozzá.

 

Készen állsz? Akkor ne habozz tovább, és jelentkezz most!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Mit kell tudnod a számviteli beszámolóról?”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekes lehet még számodra…