Barion Pixel

Mundrák Renáta

A Silver Moon alapítója

Üdvözöllek!

Ez az oldal elsősorban rólad szól, a te fejlődési lehetőségeid bővítéséről.

Hogy tudd, ki is a kalauzod dióhéjban bemutatkozom:

BGF-en végeztem közgazdászként, és diplomázás óta a pénzügyekben mozgok.

Voltam már banki munkatárs, ekkor a bankok működését belülről láttam, és pénzügyi tanácsadóként rálátást nyertem az életszerű működésre is. Főleg azért, mert a licenceim megszerzéséhez / megtartásához elengedhetetlen a rendszeres képzés.

Tapasztalat: 15 év

E-mail: mundrak.renata@silvermoon.hu

Telefon: +36 30 81 26 747

Miért jött létre ez a képzési oldal?

Azt láttam, hogy az iskolai körülmények között szinte lehetetlen olyan tudást megszerezni a pénzügyekkel kapcsolatban, amit a való életben is felhasználhatsz. 

Így a választási lehetőséged, hogy vagy a saját bőrödön tapasztalod meg ennek hatását (ami nagyon magas tanulópénzt jelent), vagy egy “B” opcióként továbbképzed magad. A kérdés már csak az, hogy hol.

Milyen felmerülő problémákkal találkoztam, mielőtt létrehoztam ezt az oldalt?

Az első problémakör: Amikor az elmélet és a gyakorlat szétválik

Találkoztam kitűnő szakmai szinten levő elméleti szakemberekkel, akik sajnos nem tudták gyakorlatba ültetni a meglévő tudást. Tőlük szinte hiába hallgatsz előadásokat, nem jutsz egyről a kettőre.

A második problémakör: Amikor az ügyfél tudatlanságát kihasználják

Etikátlan és büntetendő, ettől még létező jelenség, hogy az ügyfél hiányos tudását kihasználva olyan terméket értékesítenek felé, amelyek nem az ő célját szolgálják. Teljesülnek a tervszámok, szép kövér a komisszió, de ha mindezt lehetne úgy is, hogy az ügyfél is elégedett, akkor miért nem úgy csinálja?

A jobbik eset, amikor az ügyfél egy olcsóbb, de kisebb tudású terméket kap. Az alacsonyabb árról azonnal tájékoztatják, az alacsonyabb színvonalat szerintük ráér utólag megtudni az ügyfél.

Ahogy látod, mind a két esetet könnyű elkerülni, hogy ha van megfelelő tudásod a pénzügyekkel kapcsolatban.

A fő célom

Akár magánszemélyként, akár vállalkozóként olvasod ezeket a sorokat, mind a két esetben igaz az, hogy a pénzügyeidben szerzett tudás az egyik legjobb befektetés saját magadba. 

Elvégre ekkor mind a magán, mind a vállalkozásod vagyona gyorsabban gyarapodhat, te magad nagyobb stabilitást érhetsz el.

Épp ezért a fő célom, hogy az alapoktól felépítve egy olyan tudást szerezhess meg, amely a való életben is megállja a helyét.

Ne félj, nem hagylak egyedül! Ha elakadnál, tudsz a megvalósításhoz is segítséget kérni.