Barion Pixel

Pénzügy 1

Olyan képzést keresel, amely lépésről lépésre elmagyarázza neked a pénzügyi világ alapjait? Legyen szó pénzügyi tervezésről, a gondolkodásmódról vagy éppen a számolásról, itt megtalálod, amit keresel.

1-szint

Érdekel a pénz világa, és szeretnéd a saját pénzügyeit hatékonyabban kezelni, de  nem vagy nem szakmabeli?

Ha még nem tanultál sem iskolában sem a munkád során a pénzügy világát mozgató számításokról, de célod, hogy a nagyokhoz hasonlóan hatékonyan és tudatosan kezeld a pénzedet, akkor itt a helyed.

Szeretnél magadnak egy “pénzügyi GPS”-t, hogy elérd a céljaidat? Szeretnéd tudni, hogy mit kell tenned a céljaid eléréséhez nyilván azon kívül, hogy valahova fektess be?

Érdekel a pénzügy világa, de azért annyira nem vagy odáig a matekért, hogy a képletekre is kíváncsi legyél? Akkor itt a helyed! 🙂

 

Képzeld el, hogy minden pénzügyi döntésed mögött meghúzódik egy jól megalapozott és tudatosan tervezett stratégia. Az elért eredményeket viszont vélhetően te magad szeretnéd élvezni. Épp ezért szükséges a nagyobb eredményeket egy védőhálóval megvédened, hogy ne kelljen mindig elölről kezdeni.

A kurzus során megismerkedhetsz a biztosítások alapvető szerepével. Azzal, hogy hogyan kell őket helyesen használni a kockázatkezelésben.

Szeretnél nagyobb rálátást a pénzügyeidre, de nincs pénzügyi képzettséged? Ha ezt azzal szeretnéd kezdeni, hogy olyan döntéseket hoznál a befektetéseidben és a mindennapi pénzügyeidben, ami a pénzed vásárlóerejét növeli, akkor itt a helyed!

Szeretnél elindulni a pénzügyi tudatosság útján? Fejlesztenéd pénzügyi intelligenciádat?

Ez a képzés A pénz időértéke I és A pénzügyi tervezés alapjai képzések kistestvére.

Azoknak ajánlom, akik mind a két területre, de teljesen alapszinten szeretnének betekintést nyerni.