Barion Pixel

Kockázatok az életben

Készítette Mundrák Renáta
Frissítve 2023.09.15.

Kockázatok az életben

8.900 Ft

Kockázatok az életben: megoldások a biztosítások világában

Fedezd fel a kockázatkezelés lehetőségeit a pénzügyeid tudatos kezelésében!

Képzeld el, hogy minden pénzügyi döntésed mögött meghúzódik egy jól megalapozott és tudatosan tervezett stratégia. Az elért eredményeket viszont vélhetően te magad szeretnéd élvezni. Épp ezért szükséges a nagyobb eredményeket egy védőhálóval megvédened, hogy ne kelljen mindig elölről kezdeni.

Kinek szól ez a tréning?

Ez a tréning kifejezetten azoknak szól, akik szeretnék elmélyíteni pénzügyi tudásukat és szívesen megismernék a kockázatkezelés lehetőségeit a biztosítások irányából is. Ha lépéseket szeretnél tenni a pénzügyi ismeretek terén, akkor ez a kurzus neked szól.

Mit fogsz elsajátítani a kurzus során?

Ebben a kurzusban olyan fontos témaköröket tárgyalunk, amelyek segítenek mélyebb megértésre és tudatosságra szert tenni pénzügyeid kezelésében. Ennek megfelelően szót ejtünk például:

 • A biztosításokról általában (megnézzük, hogy mi is ez)
 • Arról, hogy mikor jó ötlet használni, és mikor van az, hogy jobban járnál nélküle
 • Hogyan kerüld el a veszteséget a szerződés kezelése és a kártérítés folyamata során (ezt abból látnád, hogy közel sem kapsz annyit, mint várnál)
 • A biztosítások alapvető típusai is szóba kerülnek. Úgy mint:
  • Életbiztosítás
  • Balesetbiztosítás
  • Egészségbiztosítás
  • Vagyonbiztosítás
  • Jogvédelem és felelősség

Fontos!

Ez a kurzus kifejezetten a kockázatkezelésről szól, nem pedig értékesítési trükkökről.

Ha te olyan ismeretekre vágysz, amelyek segítenek megalapozni a pénzügyi stabilitásodat – legyen az a saját vagy a céged pénzügyi területén -, akkor ez a tanfolyam pontosan neked szól.

Értékesítő vagy? Nem biztos, hogy ezzel a kurzussal jársz a legjobban.
Nyilván, ha te úgy szeretnél jobb értékesítő lenni, hogy többet tudsz a témáról, akkor várlak szeretettel. Ám itt a fő cél, hogy jobban megismerd az egyes eszközöket, nem pedig az, hogy mit mondj az ügyfélnek ahhoz, hogy aláírjon.

Szükséges előképzettség

Nem számít, ha még sosem találkoztál a témával.

A Biztosítások a kockázatkezelésben tanfolyam célja, hogy mindenki számára könnyen érthetővé tegye a kockázatkezelés világát. Bármilyen előzetes pénzügyi vagy biztosítási ismeret nélkül is elsajátíthatod ezt a tudást, és azonnal alkalmazhatod a mindennapi életedben.

Mitől különleges ez a kurzus?

Ahogy arról már volt szó, ez nem értékesítési kurzus. Nem egy pénzintézet értékesítői hálózatának készült, hanem neked, aki ügyfélként néha azt sem tudja, hogy mit is kérdeztek tőle. Itt bekukkanthatsz a kulisszák mögé annak érdekében, hogy a saját pénzügyeid területén pontosan azokat az eszközöket használd, amikre szükséged van.

Még egy kis segítség

Ez a kurzus több, mint 1 teljes órányi videóanyagot tartalmaz, és kifejezetten arra készült, hogy sallangoktól mentesen bővítse az ismereteidet.

Ettől függetlenül nem reális az az elvárás, hogy ugyanazt a tudást szerezd meg egyetlen kurzussal, mint ami egy sokéves tapasztalattal bíró szakember fejében van. Épp ezért bátran kérj segítséget! Szakértő kollégánk szívesen segít átültetni a megismerkedett tudást a gyakorlatba. Ne hagyd, hogy bármilyen akadály megállítson abban, hogy valódi változást hozz létre az életedben. 🙂

Hányszor nézheted meg a kurzus anyagát?

A hozzáférésed ideje alatt a videókhoz is és a tesztekhez is korlátlanul hozzáférsz. Akkor és annyiszor nézed meg újra és újra, ahányszor szükségét érzed.

Hogyan néz ki a kurzus?

Nézz bele néhány “próbarészbe”, hogy jobban képbe kerülj.

Gyere és nézz bele a mintaleckékbe!
Minden kockázatot el kell hárítani?
Az egészségbiztosítás

Miért jó neked, ha ezt a képzést választod?

Több okból is jól jársz:

 • A pénz-visszafizetési garancia és a mintaleckék kizárják, hogy rosszul válassz
 • Az animációs videókból megértheted a biztosítások alapjait.
 • Spoiler alert: bár előre összeállított online képzés, de van lehetőséged kérdezni és akár gyakorlati megvalósításhoz is segítséget kérni.

Tedd meg az első lépést a tudatos pénzügyek felé!

Regisztrálj még ma a tanfolyamra, és kezdd el felfedezni a kockázatkezelés művészetét. Csak egy kattintás választ el attól, hogy elindulj az úton a pénzügyi biztonság és stabilitás felé.

Érdekes lehet még számodra…

Beiratkozom